Василь Ломаченко став чемпіоном світу з боксу в легкій вазі за версією IBF.

Про це повідомляє «Суспільне спорт».

Український боксер Василь Ломаченко провів чемпіонський бій за звання володаря поясу чемпіона світу у легкій вазі за версією IBF. Ломаченко переміг австралійського боксера Джорджа Камбососа.

  • Перші два раунди пройшли на користь Ломаченка. Український боксер викидував більше ударів і навіть декілька разів пробивав блок Камбососа. Австралієць натомість відповідав переважно ударами у корпус українця.
  • У наступних двох раундах Камбосос почав частіше відкриватися. Однак Ломаченко не продовжував збавляти обертів і завдав декількох успішних комбінацій ударів.
  • У п'ятому раунді Ломаченко завдав сильного удару у голову Камбососа — австралієць ледь не відправився у нокдаун, але втримався на ногах і продовжив бій без відрахунку рефері. У наступному вже намагався відповідати австралієць, проте кінцівку раунду активніше провів саме український боксер.
  • У восьмому раунді Камбосос отримав розсічення брови після удару Ломаченка. Українець ж продовжував завдавати більшої кількості ударів по австралійцеві.
  • В 11-му раунді Ломаченко здобув перемогу над Камбососом достроково: спершу відправив у нокдаун, а потім — ще в один, після чого бій було завершено.

ІА "Вголос": НОВИНИ