Про це повідомляє 112 Україна.

«Щодо планів української делегації, то сьогодні на порядку денному зустріч із делегацією МВФ. На вечір у Порошенка запланована низка двосторонніх зустрічей, зокрема з прем’єр-міністром Грузії», – повідомив кореспондент.

Наразі у Давосі проходить сніданок Віктора Пінчука. 

«Сніданок розпочався, триватиме він до 9:30 за київським часом. Гостей дуже багато. Серед запрошених – колишній прем’єр Британії Кемерон та колишній міністр оборони США Роберт Гейтс. Ми бачили тут депутатів українського парламенту, зокрема Сергія Лещенка та Наталію Кацер-Бучковську, також сюди прибув Віталій Кличко», – повідомив кореспондент.

За інформацією прес-служби президента, сьогодні Глава держави Петро Порошенко виступить з промовою під час сесії «Рух на Схід: посилення європейського сусідства», візьме участь у засіданні світових економічних лідерів «Чуйне і відповідальне лідерство у багатополярному світі» та дебатах «Новий договір для Європи».

Також у ході роботи Форуму президент проведе низку двосторонніх зустрічей з главами держав і урядів, керівниками міжнародних організацій, а також з президентами провідних іноземних компаній і світовими інвесторами.

-

ІА "Вголос": НОВИНИ