[media=146413,146414,146415,146416,146417] 

Про це у розмовній студії «Правди. Наживо» говорили із членом ГО «Розвиток громади» Андрієм Болюбашем.

«Це стало відомо від наших громадян, які живуть в зоні бойових дій, на окупованих територіях. Вони надали беззаперечні докази – пляшка, акциз псевдореспублік, оригінали чеків. Все це свідчить про те, що «Хортиця» великими об’ємами торгує на окупованій території. І мільярдні податки вона сплачує в казну ДНРЛНР», - зазначив він.

На його переконання, перше, що мали би зробити правоохоронці, це внести відомості про цей випадок у Єдиний державний реєстр кримінальних розслідувань.

«Це є фінансування тероризму з підміною акцизу ДНРЛНР, яка є терористичною організацією, і ця торгова марка продає цю горілку, чим вбиває наших героїв та знищує нашу державу. Це як мінімум кримінальне провадження, а як максимум – видворення такої людини за межі країни з позбавленням громадянства», - додав Андрій Болюбаш.

Також він закликав людей не купувати цю горілку: «Я прошу простих людей – не купуйте цього. Тому що сьогодні вони реально вбивають наших героїв і сьогодні вони знищують нашу державу і нашу націю. Вони є справді негідниками».

Більше – у відео. Прямий ефір «Правди. Наживо» дивіться щобудня о 19.00 на телеканалі НТА.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ