Перше місце в опублікованому музичним телеканалом «МУЗ-ТВ» новому рейтингу за підсумками чарту «ТОП-30. Русский крутяк» гурт KAZKA посіла з синглом «Плакала».

Рейтинг телеканалом «МУЗ-ТВ» опублікував на своїй сторінці в Instagram.

До слова, цей хіт популярного українського гурту нещодавно пробився до топ-10 пісень світового чарту Shazam, пише «РБК-Україна».

Також зазначається, що композиція "Плакала" є найпопулярнішим українським треком на YouTube. Аудіоверсію синглу станом на сьогодні вже прослухало понад 71 млн користувачів. А кліп на цю пісню вже переглянуло 41 млн меломанів із усього світу.

На другому місці після KAZKA розташувався Сергій Лазарєв із піснею "Шепотом".

На третій сходинці — Олена Темнікова з піснею "Не модные".

Замкнула рейтинг Ольга Бузова з хітом "Принимай меня", яка посіла останнє місце.

У рейтинг також потрапили й інші українські виконавці. Зокрема, Світлана Лобода з хітом Superstar посіла 16-те місце. А Ані Лорак із композицією "Сумасшедшая" зайняла 18-ту сходинку чарту.

Перемога українського гурту KAZKA викликала неабияку активність російських підписників.

"А причому тут KAZKA і LITTLE BIG якщо це РОСІЙСЬКИЙ крутяк?", "Завжди думала, що тут пісні саме російською мовою", "Пісні російською повинні бути в такому Топі", "Причому тут KAZKA, коли це РУССКИЙ топ", " Що за хрень на першому місці?", — обурюються російські користувачі.

 

 

Водночас інші українські виконавці Лорак і Лобода, котрі зараз живуть у Росії, такого резонансу в обговореннях не викликали.

ІА "Вголос": НОВИНИ