Українські воїни ліквідували групу російських окупантів з так званої "лнр". Її очолював зрадник-колаборант, який і завів загарбників просто у пастку до українських десантників.

Уся група була успішно «демілітаризована» та «денацифікована». У Десантно-штурмових військах знищеного колаборанта показали на фото.

Пригоди колаборанта діда Іванова – сучасного «сусаніна», який правильно завів свою групу з так званої «лнр» на «демілітаризацію». Те, що 50-річний (на вигляд більше 60-ти) колаборант дід Іванов з самопроголошеної республіки найстарший за віком у своїй терористичній групі, не означає, що він найбільш розумний та досвідчений", - іронічно розпочали розповідь про бій з окупантами десантники ЗСУ.

Зрадник Іванов, який пішов служити окупантам у квазіреспубліці «лнр», завів загарбників просто у руки українських воїнів. Уся група була ліквідована.

«Імпровізуючи напівміфічного »сусаніна«, він разом з іншими терористами правильно знайшов свій кінець та повну »демілітаризацію«. Колаборанти не втонули у болоті, а були знищені Захисниками України – воїнами Десантно-штурмових військ на одному з напрямків. Ось і щасливий кінець захоплюючих пригод діда Іванова», - розповіли у ДШВ ЗСУ.

Продовжуємо захищати Батьківщину та знищувати ворогів України!" - запевнили десантники.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ