В Україні наближаються президентські вибори. Тому українські патріоти об’єдналися не тільки, щоб недопустити проросійського реваншу, але й щоб спинити пограбування України олігархами, які не дають нам права вибору взагалі.

Про це сьогодні, 24 лютого, під час Віча гідності у Києві, на Майдані незалежності, заявив голова політичної партії «Правий сектор» Андрій Тарасенко.

«5 років тому українська нація відстояла своє право на існування у вогні Майдану. Тоді на Майдані і досі на фронті у перших рядах захисників України були і є українські націоналісти, - зазначив він. - Знаємо, що захищаємо не тільки наше майбутнє і майбутнє нашої нації, а й право на наш вибір. І цей захист – не тільки щоденний бій на передовій, а й щоденна боротьба в тилу.

Також він додав: «Патріоти висунули і підтримали єдиного кандидата. Це Руслан Кошулинський.  Ми всі повинні пам’ятати, що важливо захисти свій вибір. І разом ми зможемо це зробити. Правда за нами», - резюмував Андрій Тарасенко.

Як писав «Вголос», націоналісти у Києві вийшли на масштабне віче проти підкупу виборців (онлайн).

Читайте також: «31 березня – день, коли ви можете змінити хід держави. Наша справа – вибирати добро, – Руслан Кошулинський».

«Ті, що продають і купують голоси на виборах, – це вороги Нації і Держави, – Олег Тягнибок».

ІА "Вголос": НОВИНИ