Українські війська зберегли свої позиції на лівому березі Херсонської області та розширили контроль над своїми позиціями на північ від Підстепного (17 км на схід від Херсона).

Про це повідомив Інститут вивчення війни (ISW) з посиланням на російських інформаторів.

Російські військові блогери стверджують, що станом на 6 листопада українські війська зберегли свої позиції на східному (лівому) березі Херсонської області. ЗСУ утримують позиції в одній частині Кринок (30 км на схід від Херсона та приблизно 2 км вглиб країни від берегової лінії річки Дніпро), незважаючи на спроби Росії відтіснити українські сили зі східного берега річки Дніпро.

Інший пов’язаний з Кремлем військовий блогер заявив, що українські війська відбили російську атаку поблизу Кринок і що підрозділи російського 177-го полку морської піхоти (Каспійська флотилія) обстрілюють українські позиції на західному (правому) березі Херсонської області.

За інформацією Генштабу, ЗСУ продовжують наступальні дії на Бахмутському та Мелітопольському (захід Запорізької області) напрямках. 

Відомий російський військовий блогер стверджував, що українські сили здійснили контратаку поблизу Красногорівки (6 км на північний захід від Авдіївки), змусивши російські війська відступити від частини залізничної колії в цьому районі. 

Як повідомило російське збройне формування «Русский Легион» (БАРС-13), ЗСУ успішно тиснуть на російські війська біля Степового та ресторану «Царська охота» на південь від Авдіївки.

Нагадаємо, в ніч на 7 листопада біля Севастополя, в Бахчисарайському районі Криму , пролунали гучні вибухи. так званий «губернатор» Севастополя Михайло Развожаєв, заявив, що в Севастополі спрацювало ППО і нібито збито п'ять безпілотників. 

ІА "Вголос": НОВИНИ