Минулої доби підрозділи Збройних сил відбили атаки окупантів біля 8 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях, у Лисичанську завдано поразки за підрозділом батальйону «Ахмат».

Про це інформує Генштаб ЗСУ у Facebook .

Атаки загарбників було відображено в районах населених пунктів Ямпіль, Андріївка, Красногорівка, Мар'їнка, Павлівка, Водяне, Новомихайлівка Донецької області та Білогорівка – у Луганській області.

У Лисичанську завдано поразки за підрозділом батальйону «Ахмат». Втрати окупантів становили понад 30 убитими та до 15 осіб пораненими. Реальна кількість загиблих ретельно ховається ворогом, - йдеться у повідомленні. 

У Горлівці Донецької області завдано удару по району зосередження техніки ворога. Знищено 5 бойових машин, ще 4 отримали пошкодження. У районі населеного пункту Майорськ щоденні втрати ворога становлять до 30 осіб убитими та понад 120 – пораненими різного ступеня тяжкості.


Нагадаємо, що призначений окупантами так званий мер Донецька Олексій Кулемзін повідомив, що в центрі міста масштабна пожежа – зайнялось приміщення управління залізниці.

ІА "Вголос": НОВИНИ