Українські зірки до дня народження лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка записали відео на честь дня народження співака.

Про це повідомляє Обозреватель.

Артисти опублікували фото та відео з музикантом, а перед цим записали зворушливий ролик в пам'ять про Скрябіна.

«Сьогодні день народження Кузьми Скрябіна. Згадав, як воно було раніше. Перша пісня Скрябіна в моїй пам'яті – Птахи», – написав лідер партії «Голос», фронтмен «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук, опублікувавши старий знімок, на якому вони зображені разом багато років тому.

Українська співачка і продюсер, Наталія Могилевська поділилася відео, на якому Кузьменко дарує їй величезну зв'язку повітряних куль. «Люблю тебе, друже», – підписала вона.

«Сьогодні міг би святкувати свій 51 рік, мій друг і колега Кузьма! Ти дуже багато чого мене навчив у житті: не звертати увагу на злети й падіння і завжди перебувати в стані »дзен«! З днем народження, мій наставник Кузьма», – написав український дизайнер Андре Тан.

Український співак Dzidzio (Михайло Хома) написав: «З днем народження, Кузьма. Дякую тобі».

«Андрій ... Андрюша ... Кузьма ... Так добре, що були ці хвилини в нашому житті! Завжди буду вдячна тобі за любов до життя, правди, до пісні та людей», – написала народна артистка України Ірина Білик.

Український музикант Ivan NAVI (Іван Сяркевич) написав: «Вічна пам'ять загиблим від того, що вони висловлювали свої думки».

За декілька днів до цього на YouTube-каналі Люкс Фм вийшов спецвипуск програми СЛАВА +, в якому зірки згадали про легендарного музиканта. В ролику брали участь Наталія Могилевська, Ірина Білик, Руслана, Ігор Кондрадюк, Дзідзьо.

Нагадаємо, в Києві на алеї зірок відкрили зірку імені Скрябіна.

[embed]https://www.instagram.com/p/B1Qmel_BeVy/[/embed]

ІА "Вголос": НОВИНИ