Платформа контент-маркетингу PRNEWS.IO візьме участь у конференції brightonSEO, одній з найбільших подій для пошукових маркетологів у світі.

PRNEWS.IO, провідна європейська платформа спонсорського контенту, яка заснована в Україні та має офіс в Естонії, є одним з експонентів конференції brightonSEO, однієї з найзначущих подій у світі пошукових маркетологів. BrightonSEO проходить двічі на рік і збирає найкращих спікерів у світі SEO (пошукової оптимізації).

Конференція проходить у колоритному приморському містечку Брайтон, у Великобританії, і цьогорічна конференція, яка відбудеться 20 та 21 квітня, прийме понад 4 000 учасників, серед яких маркетологи, компанії, агентства та експерти галузі.

Україна в центрі уваги

PRNEWS.IO представлятиме Україну поряд з іншими відомими брендами в ніші контент-маркетингу: Ahrefs, Mailchimp & Co, Сrowd content, Wix, Similar.ai, Lumar, Hostinger, China Marketing Corp і т.д.

 "Нам дуже приємно мати можливість бути присутніми на конференції brightonSEO та продемонструвати нашу платформу поряд з одними з найгучніших імен в галузі. Як  стартап, заснований в Україні та з офісом в Естонії, PRNEWS.IO отримав чудову можливість поспілкуватися з маркетологами та представниками бізнесу з усього світу.

Ми щиро пишаємося, що представляємо інноваційну стартап-екосистему України. Демонструючи передові технології та підходи компанії, ми сподіваємося означити цінність внеску українських стартапів у глобальний маркетинг та PR ландшафт. Крім того, ми раді продемонструвати світові рівень диджиталізації та динамічну стартап-сцену Естонії. Ця балтійська країна має бути нанесена на мапу світу, як центр інноваційних компаній", - говорить Олександр Сторожук, член бізнес-ради Forbes та засновник платформи PRNEWS.IO.

З моменту свого заснування у 2010 році, brightonSEO провела 26 успішних заходів, залучивши понад 6 000 відвідувачів з більш ніж 100 країн світу. Конференція brightonSEO - це дводенний захід, що охоплює інтенсивні дискусії та тренінги на широкого кола теми, починаючи від контент-стратегії та користувацького досвіду і закінчуючи технічним SEO та рекламою в електронній комерції.

Іншими словами, це ідеальне середовище для демонстрації інноваційних та проривних технологій та підходів. Це місце, де мають бути представлені країни, які є першими в галузі цифрових технологій, такі як Естонія.

«В індустрії, яка швидко розвивається, ми любимо збирати людей разом, щоб розвивати їхні навички та оновлювати знання. Те, що такі компанії, як PRNEWS.IO діляться своїми ідеями та досвідом з відвідувачами brightonSEO, є дуже цінним для нас», - говорить Келвін Ньюман, засновник brightonSEO.

На конференції PRNEWS.IO представить свою глобальну платформу для контент-маркетингу, яка дозволяє компаніям ділитися своїми новинами та історіями з журналістами, блогерами та ЗМІ по всьому світу. Стартап має на меті підкреслити те, що відрізняє їх від інших PR-платформ: ринок контенту на вимогу, де компанії можуть безпосередньо купувати місця для своїх статей на 100 000 новинних вебсайтах зі 142 країн світу без процесу найму та без довгострокових зобов'язань.

Більше інформації про BrightonSEO: https://brightonseo.com/ 

Про PRNEWS.IO

Компанія є східноєвропейським стартапом, що працює в Естонії та має офіс розробки в Україні. Сьогодні PRNEWS.IO обслуговує понад 1 000 клієнтів у 82 країнах. Компанія працює за моделлю «послуга як продукт» (SaaP), пропагуючи використання великих даних для передбачуваної комунікації брендів з людьми через медіаісторії. Компанія є сервіс-провайдером послуг естонської програми цифрової ідентифікації e-Residency.

PRNEWS.IO був названий переможцем у категорії «Маркетинг та PR» в рамках премії Go Global Awards Міжнародної торгової ради.

Контакти:

Даніель Коімбра

спеціаліст зі зв'язків з громадськістю

[email protected]

+372 880 1336

ІА "Вголос": НОВИНИ