Побачив ворога і взяв вогонь на себе !

Через камеру спостереження бізнесмен Андрій Ставніцер, що має у власності будинок у селі Березівка поблизу Києва,  побачив купу російської техніки, яка розгорталася для стрільби по столиці. Про це бізнесмен написав у соцмережі фейсбук
 
« Заглядаєш у веб-камеру свого будинку, а там на подвір'ї російські військові розгортають 12 одиниць бойової техніки, серед яких РСЗО, Торнадо-Г та »гради«. Андрій Ставніцер вважає, що його будинок побудований так, що є ідеальним укриттям, з якого водночас зручно »ходити по Києву". 
Бізнесмен повідомив ЗСУ координати свого будинку і дозволив гатити за цими даними. 

"Будинок відбудую, країну відбудую, головне врятувати якомога більше життів
PS: друзі, досить мене хвалити, будь ласка - я на них не кидався голими руками. І я знаю хоча б кілька подібних історій - і про будинки, і про підприємства. Справжні герої цієї та подібних історій - тільки Збройні Сили України, - підсумував бізнесмен, статки якого оцінюють у 215 млн доларів. 
Андрій Ставніцер, який зараз перебуває за кордоном, висловив жаль, що з його подвіря російські окупанти таки встигли стріляти.
 
За даними Вікіпедії одеський 39-річний бізнесмен Ставніцер Андрій Олексійович — український підприємець, співвласник і директор порту ТІС, співвласник терміналу Neptune. Засновник і партнер інвестиційної компанії SD Capital. Співвласник буксирного оператора P&O Maritime.
 

«Вголос» повідомляв про обстріл 8 квітня Одеси

Біля цього міста влучила ракета 

ІА "Вголос": НОВИНИ