Про це повідомляє сайт ua-football.com.

Українець частіше і успішніше всіх крайніх захисників АПЛ віддавав гострі передачі (2,4 в середньому за 90 хвилин, з точністю 100 відсотків), а також став кращим по ефективністю відборів (90 відсотків вдалих), за що одержав право вперше потрапити до подібної команди.

Відразу п'ятеро футболістів «Манчестер Сіті» увійшли в січневу команду – Фернандіньо, Давід Сільва, Рахім Стерлінг, а кращим став Серхіо Агуеро, який продемонстрував високу ефективність при завершенні атак - з 16-ти його ударів 9 - припали в ствір воріт (56 відсотків), а п'ять з них стали гольовими. Тобто, в середньому на гол аргентинця було потрібно 3,2 удари.

Також до топ-11 потрапили двоє гравців з «МЮ» Валенсія, Погба і «Тотенхема» Ерікксен і Лльоріс та футболісти «Арсеналу» Косельни, «Ліверпуля» Ловрен.

Варто відзначити, що команда була визначена згідно «InStat Index», унікального показника за допомогою якого оцінюється виступ гравця в конкретному матчі і протягом усього сезону. «InStat Index» формується автоматично за допомогою суворого алгоритму.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ