М’ясний борщ, порівняно з попереднім тижнем, теж подорожчав на 1 грн 24 коп. і вартує українцю у середньому 44 грн 86 коп.
Найдорожчий і пісний, і м’ясний борщ виявився цього тижня у Запоріжжі – 13 грн 60 коп., і 64 грн 35 коп. відповідно. Найдешевшим же пісний борщ цього тижня, як і минулого, був у Тернополі – 4 грн 81 коп. Найдешевший м'ясний борщ готували у Львові, і коштував він 33 грн 07 коп.
Ціни враховувалися середні, обсяг "віртуальної" каструлі – 5 літрів. У неї ми "заклали" 500 г капусти, 600 г картоплі, 400 г помідорів, 300 г буряка, 200 г моркви, 200 г цибулі, 700 г м'яса (свинини).
ІА "Вголос": НОВИНИ