У двох гравців донецького «Шахтаря» – Тараса Степаненка та Андрія Пятова – виявили коронавірус. Інфекція також у ще двох працівників клубу.

Інфекцію у Степаненка та Пятова виявили після матчу з «Десною», який відбувся у неділю. Гравці здали тести напередодні відправлення до розташування збірної України, повідомила пресслужба ФК «Шахтар».

«Шахтар» в повному складі йде на самоізоляцію за приписом санітарного лікаря. У понеділок, 5 жовтня, і четвер, 8 жовтня, всі футболісти, тренери та співробітники першої команди пройдуть додаткове тестування, після якого будуть визначені подальші дії«, – йдеться в повідомленні клубу.

Варто відзначити, що Пятов відіграв увесь матч проти »Десни". Степаненко вийшов на заміну у другому таймі.

Обоє гравців були викликані до збірної України на матчі проти Франції, Німеччини та Іспанії, які заплановані на 7, 10 та 13 жовтня. Окрім них, в виклик отримали ще сім гравців – Сергій Кривцов, Микола Матвієнко, Сергій Болбат, Євген Коноплянка, Марлос, Віктор Коваленко, Жуніор Мораес. Команда в понеділок, 5 жовтня, мала відправитися до Франції, де і готувалася б до матчу проти французів.

Як відомо, 1 жовтня відбулося жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. В Групі B Шахтар гратиме з Реалом, Інтером та Боруссією (Менхенгладбах). У Групі G суперниками Динамо будуть Ювентус, Барселона та Ференцварош.

ІА "Вголос": НОВИНИ