Державний концерн «Укроборонпром» уклав договір без конкурсу на понад 9 млн гривень з компанією, директора і власника якої підозрюють у розтраті бюджетних коштів.

Про це повідомляє «Слідство-Інфо».

Як зазначається, державне підприємство «Луцький ремонтний завод »Мотор« без конкурсу замовило послуги з оновлення паливного складу у компанії »Урс Груп« на понад 9 млн гривень. Договір сторони уклали 10 лютого, однак детальні умови досі не були оприлюдненими.

Директора та власника компанії »Урс Груп« підозрюють у розтраті державних коштів. Наприкінці 2016 року компанія уклала договір з »Комбінат «Рекорд» щодо ремонту споруди для наливання нафтопродуктів, однак роботи фактично не були виконаними. У січні 2017 року суд арештував гроші на банківських рахунки компанії.

«Урс Груп» також фігурує в інших кримінальних провадженнях, пов'язаних з ухиленням від сплати податків та підробкою документів для отримання будівельної ліцензії.

Нагадаємо, «Укроборонпром» відхилив найдешевшу пропозицію діючого постачальника газу і обрав зятя Злочевського за 205 мільйонів.

ІА "Вголос": НОВИНИ