Акціонерне товариство «Укртранснафта» продовжить забезпечувати надійне та безперебійне постачання нафти на нафтопереробні підприємства України та ЄС в умовах воєнного стану.

Про це повідомила прес-служба «Укртранснафти».

«Щоб зберегти сталу роботу об'єктів нафтотранспортної системи України, запобігання і своєчасного реагування на надзвичайні ситуації - всі об'єкти підвищеної небезпеки »Укртранснафта« керуються ПЛАС (плани локалізації і ліквідації аварій і аварійних ситуації). Товариство регулярно проводить тренування співробітників кожного об'єкта для відпрацювання узгодженого алгоритму дій при можливих аварійних ситуаціях», - йдеться в повідомленні.

Як відзначається у заяві, у випадку запровадження в Україні воєнного стану «Укртранснафта» керуватиметься затвердженим мобілізаційним планом і планом цивільного захисту підприємства, а також посилить охорону об'єктів нафтотранспортної системи.

Нагадаємо, Верховна Рада України ухвалила введення воєнного стану в Україні терміном на 30 днів. Однак, як уточнив Порошенко, воєнний стан буде введено не у всій Україні.

ІА "Вголос": НОВИНИ