Пасажирський потяг №118, який прямує з Чернівців до Києва, змінив маршрут. Причина – обвал ґрунту.

Про це повідомила пресслужба «Укрзалізниці». У районі карстових печер на перегоні Новоселиця-Мамалига через підмив ґрунту стався провал у земляному полотні. Ремонтні роботи вже стартували, проте вони триватимуть не менше 10-ти годин.

Саме тому довелося змінити маршрут потяга №118 «Чернівці – Київ». Його запустили з Чернівців о 19:46 через станції «Заліщики» та «Тернопіль».

Крім того, доведеться виключити деякі зупинки потяга. Він не зупинятиметься на станціях «Новоселиця», «Ларга», «Кам'янець-Подільський», «Дунаївці», «Гречани».

Пасажирів, які планували покинути поїзд на цих станціях, просять не хвилюватися.

«Пасажирів із цих станцій (а їх у нас 154) просимо не хвилюватися, за вами вже виїхали 3 вагони, які доставлять вас до Хмельницького, куди із затримкою орієнтовно на 1:00 прибуде об'їзним маршрутом поїзд №118», – йдеться в повідомленні «Укрзалізниці».

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що в Україні мають намір побудувати високошвидкісну залізничну магістраль. Вартість такого проєкту – від 2-ох до 5-ти мільярдів доларів. Все буде залежати від напрямку та розміру ландшафту.

ІА "Вголос": НОВИНИ