Український католицький університет відкриває у Львові медичну клініку, яка стане освітньо-практичним хабом. Тут фахівці надаватимуть кваліфіковану допомогу пацієнтам, а також заклад стане базою для підготовки майбутніх працівників медичної галузі.

Про це повідомили на сайті УКУ.

Як розповіла Наталка Климовська, проректорка з розвитку та комунікацій, основними напрямками роботи Медичної клініки УКУ стануть: 

— сімейна медицина (первинна медицина, яка забезпечує консультації, діагностику та терапевтичне лікування); 

—  психологічна  допомога: фахівці закладу реалізовуватимуть проєкти з ментального здоров’я та проводитимуть комплексну психологічну терапію; 

— фізична терапія та ерготерапія: вторинна реабілітація для ветеранів війни та цивільних, які потребують відновлення фізичної активності після травмувань чи перенесених захворювань. 

Очолить Медичну клініку УКУ Оксана Ковальська  —  лікарка-терапевт, кардіолог, волонтерка, яка має 15-річний досвід медичної практики, зокрема з іноземними медичними установами та пацієнтами.

У клініці УКУ впроваджують також практику вузьких спеціалістів:  терапевта, отоларинголога, аудіолога, травматолога, невропатолога, кардіолога.

ІА "Вголос": НОВИНИ