Політолог Юрій Ситник оцінив обрання депутатки від «Європейської солідарності» Ірини Гримак головою Львівської обласної ради.

Про це Ситник говорив у прямому ефірі «Народного толк-шоу».

«Вміння домовлятися властиве кожному менеджеру, якому доводилося працювати з людьми. А Ірина Гримак - вмілий і успішний менеджер. Говорю це з впевненістю, бо спостерігав за її діяльністю і маю приємність бути знайомим. Це справді успішна, фахова людина, яка працюватиме як якісний менеджер. На посаді голови обласної ради саме менеджер і потрібний, по ця посада передбачає обов'язок налагоджувати весь процес роботи», - зазначив політолог.

Крім того, політолог вказав на ще дві переваги Ірини Гримак як нової голови Львівської обласної ради:

«Із позитивів, то, на мою думку, є ще два моменти. По-перше, Гримак знає роботу обласної державної адміністрації, як колишній перший заступник голови ОДА вона дуже добре розуміє процеси. Ну і друге - це те, що вона працювала у міській раді і розуміє також процеси, які відбуваються там. Чому це важливо? Бо впродовж останніх років ми бачили постійне протистояння міської та обласної влади. Сьогодні із цим об'єднанням (так звана коаліція більшості політсил у новообраній Львівській обласній раді, - ред.), а також із харизмою пані Ірини, на мою думку, проблеми можуть почати вирішуватись».

Прямий ефір ток-шоу:

Нагадаємо, 1 грудня під час сесії Львівської обласної ради 8-го скликання депутати обрали нового голову ради — представницю «Європейської солідарності» Ірину Гримак.

Довідково:

  • Гримак Ірина Ярославівна – народилася 1981 року у м.Львові.
  • Закінчила: Львівський кооперативний коледж економіки і прав, Львівську комерційна академія (1999-2004) ( “Товарознавство і комерційна діяльність”); 2009 р. – Львівський національний аграрний університет (землевпорядкування і кадастр, спеціаліст із землевпорядкування і кадастру), Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (2010) (“Державне управління”).
  • Від 2000-го до 2015-го працювала у Львівській міській раді на різних посадах, зокрема, в управлінні земельних ресурсів, заступником голови у декількох райадміністраціях, два роки — головою Залізничної райадміністрації.
  • З 2015-2019 рр обіймала посаду заступника голови Львівської облдержадміністрації.
  • Одружена. Виховує сина.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ