З 3 липня у Закарпатській області посилили карантин.

‘‘Голос Карпат’’  поцікавився у читачів у доцільності такого рішення:

На це закарпатці відповіли так:

‘‘Б***ь шо ви уроди кончені!! на всю країну 1212 померлих!! та це просто смішні цифри!! Білорусія взагалі не приймала карантин і що??? повимирали!?? у людей бізнес пропадає, люди гроші не заробляють!! що ви їсти будете, дауни!!!!’’, - написав Максим Чепак.

‘‘Ви сидіть дома , а людей перестаньте дурити, достали. Немає слів тільки мати с*** ииии. Коли вже гроші вам стануть у поперек горла. Людям жити не даєте. Ніхто не вірить у цей придуманий бред’’, - додала Natali Bokosh-Enishevskaja. 

Разом з цим, через недовіру люди просять оприлюднення конфіденційної інформації інфікованих:
‘‘От дивно якось... Наче хвороба зачепила увесь світ, а віри в сам вірус немає, чи в те що у нас, на Закарпатті, він поширюється. Шановні медики чи політики.... якщо хочете щоб люди дійсно усвідомили небезпеку - дайте докази! Покажіть переповнені лікарні. Людей, які у важкому стані. А якщо це лиш заради грошей з бюджету - ідіть на**й!’’ - міркує Denys Talnikov
Дехто ж посилається на високу температуру повітря, і вважає, що вірусної загрози не існує:
‘‘При +30 жодний вірус не живе то й дурному понятно’’ - написала Olha Vasylyshyn
Натомість, деякі закарпатці підтримують посилення антикоронавірусних заходів безпеки:
‘‘... абсолютно адекватне рішення, те що ступінь обмеження залежить від ситуації в конкретному районі’’ - зазначив Serhiy Voshchepynets.
‘‘Великі заводи, супермаркети як робили так і будуть робити. А таким методом малий і середній бізнес придушать повністю, і люди будуть банкроти, і всі ми дружно підемо на заробітки…’’, - додав Паша Курин.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ