Киянин знайшов в аеропорту Бориспіль перстень відомого бренда Tiffany & Co. Такі прикраси можуть сягати в ціні 500 тисяч гривень, але власник по своє майно так і не з’явився, йдеться в сюжеті ТСН.

«Я наступив на кільце, подивився, взяв кільце і пішов», - розповідає про своє проходження паспортного контролю 8 березня Дмитро. Згодом з’ясувалося, що знахідка – це платинова обручка з діамантом у пів карата. Про знахідку чоловік розповів дружині, а сам заходився шукати законного власника коштовності через соцмережі. Умовою повернення він вказав пред’явлення сертифікату, номер якого збігався б із гравіюванням усередині кільця.

У аеропорту «Бориспіль» дивуються такою поведінкою та кажуть, що логічніше було б скористатися спеціальною кімнатою знахідок, де часто люди знаходять хто втрачені ключі від машини, хто ще щось. Облік запитів про загублені речі на лінії цього сервісу не проводять, тому дізнатися, чи шукали обручку, вже не вийде. Хоча 1 березня каблучку тієї ж марки знайшли у літаку і віддали власниці. «4 числа вона звернулася до нас, каблучка у нас булла – її принесли працівники. Вона нам дала посадковий талон, що вона летіла даним рейсом, паспорт», - розповіли працівники аеропорту. Але більше, ніж перстень, їм запам’ятався загублений рюкзак з 20 тисячами доларів і сексуальна іграшка – фалоімітатор забули в літаку, а згодом шукали. Те, що гублять у літаках, зберігають протягом місяця, а знайдене безпосередньо на летовищі – півроку.

ІА "Вголос": НОВИНИ