У Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, розпочинаючи від сьогодні, 7-го серпня, проводитимуть вакцинацію від COVID-19 особам, які мають квиток на літак

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної державної адміністрації. «Центр вакцинації в аеропорту відкрили, згідно з рішенням міністерства охорони здоров'я України щодо забезпечення безпеки осіб і збільшення кількості провакцинованих», – зазначив регіональний координатор з питань вакцинації проти коронавірусної інфекції у Львівській області Олег Когут.

Він також наголосив, що використовуватимуть вакцину Pfizer і CoronaVac. У перспективі Центр буде працювати цілодобово і для всіх охочих за наявності попередньої реєстрації. Поки що ці моменти узгоджують.

Директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис, своєю чергою, заявив, що вакцинація повинна охопити якомога більшу кількість населення області: «Це дуже серйозне питання, оскільки пандемія продовжує розвиватися, і ніхто не може передбачити її наступні етапи».

Він запевнив, що вже є результати вакцинації: незначна кількість нових випадків, мінімальна кількість госпіталізованих. До того ж кількість вакцинованого населення зростає з кожним днем.

Нагадаємо, що всього у Львівській області функціонує 17 центрів вакцинації населення.

ІА "Вголос": НОВИНИ