В бою з російськими окупантами загинув учасник АТО/ООС, депутат Ланчинської селищної ради Роман Кузьмин з позивним «Оператор».

Сумною звісткою поділилась очільниця Ланчинської територіальної громади Надія Данилюк.

Відомо, що загиблий воїн служив у 80 десантно-штурмовій бригаді. Йому було лише 35 років.

Роман загинув в бою з російськими загарбниками на Луганщині.

“Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким, друзям усім хто знав Захисника. Прикро і боляче, що такі сильні, мужні Герої гинуть у самому розквіті сил.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти в серці болючу рану втрати, адже загибель найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Україну та кожного з нас!”, – написала вона. 

Інформацію про час та місце прощання з Романом повідомлять пізніше.

Як пише "Ратуша", військовий народився 21 серпня 1986 року в селищі Ланчин, Надвірнянського району Івано-Франківської області. Закінчив Ланчинську ЗОШ 1-3 ступенів у 2002 році, в цьому ж році поступив у Чернівецьке ПТУ-14 на спеціальність “Помічник машиніста тепловоза”. В 2015 році був мобілізований та проходив службу в лавах 80 бригади до кінця 2016 року, пройшов разом з десантниками гарячі точки на Луганщині, зокрема Станиці Луганській, Кримському. В 2017 році одружився. Дружина Надія, виховують двох малолітніх дітей, сина та дочку. Член ВО”Свобода” з 2017 року. Двічі депутат Ланчинської селищної ради. Працював інспектором ВОС Ланчинської селищної ради.

Вголос раніше писав, що у понеділок, 4 липня, на Львівщині провели в останню путь загиблого на війні з росією Героя України. Із 20-річним Романом Миськівим попрощалися в селищі Поморяни, розташованому у Золочівському районі. 

ІА "Вголос": НОВИНИ