В битві за Україну загинув 24-річний мешканець Трускавця Львівської області, старший лейтенант, командир роти 1 МБ 2МР 24-тої бригади імені Короля Данила Юрій Бунь.

Про це повідомляє Трускавецька міська рада.
 
21 червня, мужньо боронячи нашу землю на Луганщині, загинув старший лейтенант, командир роти 1 МБ 2МР 24-тої бригади імені Короля Данила, а у цивільному житті найкращий син, внук, старший брат, наречений, вірний друг Юрій Бунь. Йому виповнилося лише 24 роки.
 

 
Народився Герой України 6 травня 1998 року у місті Трускавець. Юрій завжди мріяв стати військовим, і після закінчення Трускавецької школи-гімназії №2 почав втілювати омріяне в реальність. Закінчив з відзнакою Національну академію сухопутних військ ім. П. Конашевича-Сагайдачного у Львові у званні старшого лейтенанта. За час тривалого навчання та здобування досвіду Юрій був нагороджений медаллю УБД та орденом «За мужність» 3-го ступеня.
 
Після закінченню вишу Юрій Бунь служив на Луганщині у складі 24-тої ОМБр імені Короля Данила.
 
У середу, 29 червня, в церкві святого пророка Іллі в Трускавці о 19.00 відбудеться панахида та Вечір Пам’яті зі вшануванням світлої пам’яті Героя України Юрія Буня.
 
Нагадаємо також, як повідомляв «Вголос». на Херсонщині українська авіація розбила ворога. 

ІА "Вголос": НОВИНИ