У селищі Брюховичі, що неподалік від Львова, рятувальникам довелось витягувати машину швидкої допомоги, що загрузла в болоті.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці головного управління ДСНС Львівської області.

За даними рятувальників, в селі Брюховичі на вулиці Солов'їна, 39, на ґрунтовій дорозі застряг автомобіль швидкої допомоги «Ford Transit». Відомо, що швидка транспортувала до лікарні хворого чоловіка з травмою руки.

На місце пригоди прибуло чергове відділення 32-ої державної пожежно-рятувальної частини села Брюховичі, яке витягло автомобіль «швидкої» з болотяної пастки. Для цього знадобився буксирувальний трос.

Варто зазначити, що впродовж останніх днів у Львові та області спостерігається дощ. Саме він ускладнює рух автомобілів по ґрунтових дорогах, адже утворюється болото.

Нагадуємо, в середу, 5 січня, у Львові сталась дорожньо-транспортна пригода, в яку потрапили одразу три автомобілі. Так, аварія трапилась близько 18:50 на перехресті вулиць Липинського-Бетховена.

В результаті автопригоди 37-річна львів’янка, яка знаходилась в автомобілі, отримала травми та була госпіталізована до медичного закладу.

ІА "Вголос": НОВИНИ