Водієм автомобіля «Порше», який загинув учора внаслідок зіткнення з вантажівкою на дорозі між Брюховичами та Львовом, був 23-річний Павло Крок. Він - син відомого львівського підприємця Ростислава Крока.

Про це повідомляє видання «Твоє місто» з посиланням на власні джерела. 

Нагадаємо, смертельна ДТП сталася вночі 4 серпня. За попередньою інформацією,  о 00.30  Павло Крок, перебуваючи за кермом автомобіля «Порше», виїхав на зустрічну смугу здійснюючи обгін. Він зіштовхнувся з вантажівкою марки MAN, яка транспортувала продукцію для мережі супермаркетів «АТБ». В результаті зіткнення юнак загинув на місці. 

Павло Крок народився у травні 1998 року, деякий час навчався та жив в Австрії. Його батьками є Уляна та Ростислав Кроки.

Ростислав Крок, за даними  аналітичної системи YouControl є співвласником ТзОВ «Резорт Перлина Карпат». Також він заснував ряд інших компаній, зокрема «Перлина-Люкс», «Західенергомонтажбуд».

Крім того, Ростислава Крока також пов’язували із «Галицькими інвестиціями» – компанією, яка належала міському голові Львова Андрію Садовому, вона припинила свою діяльність. 

ІА "Вголос": НОВИНИ