Столичними правоохоронцями припинено злочинну діяльність групи осіб, які займалися збутом наркотичного засобу кокаїн на території міста Києва та Київської області.

Про це інформує пресслужба Київської міської прокуратури. 

Зокрема повідомляється, що незаконний наркобізнес організував місцевий житель, залучивши двох знайомих. Вони збували кокаїн в елітних нічних закладах Києва та на закритих вечірках виключно за готівку і постійним клієнтам. За приблизними оцінками дохід від наркобізнесу складав у середньому 50 тис доларів США щомісяця.

«Під час санкціонованих обшуків виявлено та вилучено наркотичні засоби кокаїн, амфетамін, канабіс, а також банківські картки, мобільні телефони та комп’ютери», – йдеться в повідомленні.

Наразі затримано двох учасників групи, причетних до наркоторгівлі. Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Також встановлюється місце знаходження третього учасника злочинного угруповання.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці США, Канади, Австралії та низки європейських країн здійснили масштабну спільну операцію, внаслідок якої затримали 179 торговців наркотиками, які збували наркотичні речовини у мережі Інтернет.

ІА "Вголос": НОВИНИ