У контрольному матчі «Львова» проти «Руху» з Винник за “містян” на штучне поле Академії ФК «Карпати» вийшла «стара гвардія» – нападники Олег Гарас, Павло Онисько (входить до трійки найкращих бомбардирів в історії першої ліги), півзахисник Юрій Войтович. Матч завершився перемогою «Руху» – 2:1. У “Львова” відзначився потенційний новачок – Ігор Балух.

За домовленістю з «Карпатами», допомогти відродженому ФК «Львів» взялися молоді карпатівці: воротар Іван Піцан, півзахисник Павло Гордійчук, захисник Ярослав Куцяба, нападники Олексій Омельченко, Олександр Яремчук, захисник Дмитро Родін. Серед футболістів, які виступали за “Львів” восени, залишилися Ігор Рипновський, Данило Лазар, Святослав Козловський, Олександр Гринишин та ін. Зі стрийської «Скали», яка виступає у другій лізі, на перегляд до «Львова» приїхали воротар Василь Шпук, Ярослав Сухоцький. З тернопільської «Ниви» – півзахисники Володимир Рудий, Олександр Нечипорук.

У найближчих планах «Львова» участь у Меморіалі Ернеста Юста. Перший офіційний матч “містян” у першій лізі – 24 березня. Тоді «Львів» зіграє на виїзді проти кіровоградської «Зірки». Її у міжсезоння очолив відомий фахівець Вадим Євтушенко, замінивши Ігоря Жабченка.

ІА "Вголос": НОВИНИ