В Індії знайшли тіло найбагатшого депутата росії Павла Антова. Його тіло лежало калюжі крові під вікнами готелю, де він відзначав свій 65-річний ювілей.

Російський Телеграм-канал Shot повідомляє, що тіло мільярдера Антова знайшли у суботу в Райагаді (штат Одиша). Попередньо встановили, що найбагатший депутат РФ випав з третього поверху.

Напередодні померлий прилетів до Індії ще з трьома російськими туристами, щоб відзначити своє 65-річчя. Втім, після святкування в готельному номері знайшли друга Антова. Він лежав непритомний посеред пустих пляшок з алкоголем. Дорогою до лікарні друг мільярдера помер. 

Через деякий час знайшли тіло Антова. Індійська поліція не виключає, що Павло Антов міг впасти в депресію через смерть друга і накласти на себе руки.

Павло Антов – депутат законодавчих зборів Володимирської області, віце-президент групи компаній «Володимирський стандарт». У 2018 році «Форбс» оцінив його заробіток у 10 млрд рублів. Тоді Антов очолив рейтингнайбагатших депутатів та чиновників у Росії.

Додамо, у російському місті Новосибірськ сталася велика пожежа на складах – вогнем охоплено приблизно 1800 кв.м., очевидці повідомили, що чули вибухи.

ІА "Вголос": НОВИНИ