Журналістам стало відомо, хто наречений Ангеліни Терської, яка відгуляла скандальне весілля. Досі в ЗМІ писали, що коханий 30-річної нареченої, то турецький бізнесмен. Утім, з'ясувалося, що це - українець.

Про це повідомляє кореспондентка ТСН Олена Гущик.

Весілля українці гуляли в одній з найбільших приватних резиденцій на італійському озері Комо. Розкішний сад, меблі минулих століть, довкола гори, а між ними у тоннах квітів - пишне весілля.

Усі кадри урочистостей журналісти взяли із сторінки самої нареченої - українки Ангеліни Терської. Нескромних деталей тут, нарахували користувачі з відео, від пів до мільйона євро.

Щонайменше відомо:

  • Оренда вілли Бальбіано у російських власників вартує 20 000 євро за добу,
  • Кольє і сережки від нішевого італійського бренду — до 200 тисяч євро.
  • Гонорар українському MONATIK - до 30 тисяч євро.
  • Гонорар російського ведучого Галкіна - 100 тис євро.

MONATIK пояснив - заїхав на весілля по дорозі після благодійного туру в Америці. А все заради ще більших зборів для українців. І вже навіть публічно виправдав рішення свого мініконцерту.

«Ми погоджувалися на виступи, щоб заробляти кошти для захисників. Вдалося зібрати 90 500 доларів. Завдяки виступу на приватному заході я додав 20 000 доларів»,

- сказав він. 

Що відомо про Ангеліну Терську та її родину

Відомо, що 30-річна Ангеліна Терська родом з невеличкого селища на Дніпропетровщині. Батько Ангеліни займається вантажними перевезеннями, мати – орендою нерухомості. Сама дівчина тривалий час працювала в туристичній агенції і принаймні до повномасштабного вторгнення Росії в Україну, за світлинами в соцмережах, жила у Києві. Але уже понад рік багато подорожує Європою. І знову ж таки за світлинами найчастіше буває у Парижі, Лондоні та Стамбулі.

Все у вишуканих ресторанах, та у дорогих подарунках, яких за світлинами пані Ангеліни, надто побільшало за останні роки, коли виїхала за кордон. У різних ЗМІ писали - вона переїхала до нареченого у Туреччину, імовірно до турецького бізнесмена. Потім була інформація, що чоловік Ангеліни - українець, який виїхав за кордон ще до повномасштабного вторгнення.

Що відомо про нареченого Ангеліни Терської

За кілька днів один з телеграм-каналів з'ясував - наречений це Владислав Медведєв. Українець, який часто бачили у столичних нічних клубах, і надто великих бізнесів не мав, аби влаштовувати подібні гучні весілля.

За даними інших видань, напередодні весілля наречений подарував Ангеліні трикімнатну квартиру в Києві, яку дівчина оформила на свою маму Олену.

Скандальних деталей більшає. Що з того правда, що ні - поки українці здогадуються і перевіряють. Під світлинами  Ангеліни в інстаграмі вподобайки до прикладу Ольги Гринкевич – доньки бізнесмена Ігоря Гринкевича, який замішаний у корупційному скандалі. Або з галерей студії Соні Морозюк, колишньої дівчини сина Гринкевича, яка теж любила розкішне життя.

ІА "Вголос": НОВИНИ