Увечері 25 вересня під Степанакертом в Карабаху пролунав вибух. За останніми даними, загинули 20 людей, сотні - зазнали поранень.

Про це повідомляє вірменська служба «Радіо Свобода».

Відповідно до інформації Міністерства охорони здоров'я Вірменії, через вибух до лікарень надійшло 290 постраждалих з опіками різного ступеня тяжкості. Семеро постраждалих померли в лікарні. Десятки людей, які постраждали від вибуху, все ще перебувають у вкрай тяжкому стані. 13 непізнаних тіл було передано до Бюро судово-медичної експертизи.

Як інформує Державна служба з надзвичайних ситуацій МВС Азербайджану, вибух пролунав на прилеглій ділянці траси Степанакерт-Аскеран, на бензиновому складі. Багато поранених, які отримали опіки, доставили до медичних закладів.

За даними місцевих «ЗМІ», попередньо на АЗС вибухнула цистерна, з якої люди, які виїжджали до Вірменії, заправляли авто. Автозаправка розташована за містом. 

Напередодні так звана «влада» Карабаху заявила, що 5 автозаправних станцій безоплатно постачатимуть пальне охочим поїхати до Вірменії. На тлі евакувації до Вірменії на АЗС - величезні черги.

ІА "Вголос": НОВИНИ