В Києві жінка впала з висоти 17 поверху. НП сталася в Святошинському районі по вулиці Олевська, 5. Тіло пробило накриття над входом до парадного. Від отриманих травм людина померла.

В соціальних мережах пишуть, що тіло пролежало біля будинку до обіду і нібито його ніхто не забирав. Також є інформація, що жінка мила вікна перед тим як впала. 

В поліції Святошинського району цей факт поки не коментують, встановлюють всі обставини НП. Нам розповіли, що жінка, яка випала з 17 поверху - 1969 року народження.

«Тіло жінки біля під’їзду довго не лежало. Виклик надійшов о 8:10. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала дану подію. Правоохоронцям потрібно було розібратися з усіма деталями, встановити всі обставини та опитати свідків. Поки першочергові слідчі дії не були закінчені – тіло не могли забрати. Його забрали об 11:30. До обіду, як пишуть в соціальних мережах тіло не лежало», - розповіли в поліції Києва.

Там додають, що всі відомості про подію внесені до реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 115 з додатковою позначкою «Самогубство». Слідчі дії тривають.

ІА "Вголос": НОВИНИ