Національний олімпійський комітет України завжди і кожного заохочує брати активну участь в подіях, які пов’язані зі спортом та екологією. Саме тому, сьогодні, 3 жовтня у Львові в торгово-розважальному центрі Victoria Gardens відбувся освітньо-просвітній проєкт ECOlympic, який провело відділення НОК України у Львівській області в межах масштабного львівського спортивного форуму SPORT REVOLUTION (організатор – медіаресурс PLAYPRO.media).

Як діти, так і дорослі мали змогу взяти участь в цій інтерактивній події, ближче познайомитися з видатними спортсменами Василем Вірастюком, Анною Різатдіновою, Станіславом Горуною, Оленою Овчинніковою, які сьогодні проводили майстер-класи, фотосесії та автографсесії. Усі вони пройшли довгий і тернистий шлях задля перемоги і змогли продемонструвати на основі власного прикладу, що ВСЕ можливо, якщо працювати. Серед особливих гостей була присутня учасниця Пекінської Олімпіади, титулована представниця львівської школи художньої гімнастики, начальниця відділу спорту високих досягнень Львівської міської ради Віра Передерій.

 

Як ми можемо зберегти природу? Це важливе запитання, яке цікавить більшості людей. Та для початку варто з’ясувати декілька важливих фактів про природу. Відділення НОК України у Львівській області дало можливість дітям відповісти на 12 коротких запитань, які пов’язані з екологією, за що під кінець заходу КОЖЕН зміг отримати подарунки та стати частинкою НОК України.

“Ми сповідуємо здоровий спосіб життя, також олімпійський комітет сповідує чистоту довкілля і саме цей захід популяризує чистоту навколишнього середовища, сортування сміття, збереження природи“, — резюмував голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський. Також він розповів учасникам про проєкти НОКу, зокрема ECOlimpic, акцентувавши увагу на тому, як ми можемо берегти себе і довкілля. Очільник відділення подякував присутнім за їхню зацікавленість та активну участь у заході і запросив зробили спільне фото.

ІА "Вголос": НОВИНИ