Нещодавно у моторошній ДТП у Нідерландах загинула українка Олена Гук-Шльомська з Червонограда.

Про це пише РБК-Україна.

У понеділок, 15 квітня, чоловік загиблої Олег Гук написав на своїй сторінці у Facebook допис зі всього двома словами «Вічна пам'ять». 18 квітня він оприлюднив допис-подяку коханій дружині.

«Дякую, моє коханнячко, моя пташечко, моя Оленочко, за найкращі роки проведені з тобою. Дякую тобі за діточок яких ти мені подарувала», - написав чоловік.

Жінка загинула у ДТП і нині щодо цієї трагічної події ведеться слідство.

«На момент ДТП попереду була зупинка трафіка через затор. Перед авто Оленки зупинилася фура без причепа, і вона зупинилася. Але задня фура з причепом румунської фірми, не зупиняючись, на швидкості, виштовхнула її авто і виїхала ще на неї», - розповів чоловік.

Він додав, що його дружина була досвідченим водієм.

За словами чоловіка, нині він оформляє всі необхідні документи, аби привезти тіло дружини додому - в село Рудники Стрийського району Львівської області.

У понеділок, 22 квітня, відбудеться прощальний молебень у кімнаті смутку при медзакладі (крематорії) міста Слідрехт. Буде священник з української церкви. І буде онлайн-трансляція церемонії прощання о 10:00 за нідерландським часом (пароль для входу: 18121986), де кожен зможе бути присутнім. 

Крім того, всі бажаючі зможуть попрощатися з Оленою і в Україні, коли будуть готові усі необхідні документи для перевезення тіла. Чин похорону буде проводитись в селі Рудники (вул. Рашови, 99, Стрийський район, Львівська область).

ІА "Вголос": НОВИНИ