В Одеському районі сталась страшна смерть цивільного подружжя. Слідство ще триває, проте попередньо встановлено, що вони померли від передозування наркотиками.

Про це повідомили у поліції Одеської області.

До поліція звернулась родичка загиблих. Вона сповістила, що двоє її маленьких племінників не можуть добудитися вдома батьків, і просила перевірити.

«Виїхавши за вказаною адресою, правоохоронці виявили 23-річну жінку та її 21-річного співмешканця без ознак життя. Зовнішніх ознак насильницької смерті на тілах не було. На місці події криміналісти виявили згортки з речовиною, схожою на наркотичну. Її направили на експертизу. Попередньо встановлено, що цивільне подружжя померло внаслідок передозування наркотиками», - повідомили у Одеському районному управлінні поліції №2.

Нагадаємо, у Львові поліцейські затримали наркокур’єра, який розповсюджував наркотики та психотропи по всій Україні. Загальна вартість вилучених у нього наркотичних засобів та психотропних речовин, за цінами «чорного» ринку, становить понад 1,5 мільйона гривень.

Зазначимо, російські війська сьогодні, 27 жовтня, знову вдарили по об'єктах енергетичної інфраструктури. Внаслідок обстрілу пошкоджена магістральна мережа у центральних областях.

ІА "Вголос": НОВИНИ