Як повідомляє ТВІ, актор, котрий палко підтримував анексію Криму й погрожував анексувати Одесу, нібито нічого такого і не було, сидів в одеському ресторані.

Активісти змусили Паніна вибачитися за його антиукраїнські заяви. Після цієї акції активісти сфотографувалися з актором «для трофею» і пообіцяли розмістити в мережі відео з вибаченнями російського «митця». Потім актора передали правоохоронцям.

Як заявив лідер громадської організації Марк Гордієнко, «зірка» з Росії справила на одеситів жалюгідне враження. «Мені особисто байдуже до сексуального чи професійного життя Паніна... Мені небайдужі його публічні слова проти моєї країни й Одеси, і проти президента... За це доведеться відповідати. Паніна віддали міліції та СБУ, і він був безмежно через це щасливий, а взагалі він глибоко нещасна людина... Щирий дегенерат...», – написав Гордієнко на своїй сторінці у Facebook.

 

Натомість російські ЗМІ інцидент в Одесі видали як напад націоналістів на актора.

«Російського актора Олексія Паніна в Одесі захопили в полон українські націоналісти», – пише «Вести.ру».

Як стверджують російські ЗМІ, Паніна все ж відпустили, і він вже вилетів з Одеси до Москви. Цю інформацію актор підтвердив радіо РСН, але зазначив: «Я не хочу зараз говорити, все ще дуже незрозуміло».

ІА "Вголос": НОВИНИ