Наразі правоохоронні органи проводять слідчі дії для встановлення усіх обставин події.

Про це написала пресслужба ТЦК на сторінці у Facebook.

11 червня 2024 року працівники ТЦК проводили перевірку документів у громадян. Один із них відмовився надати документи, що посвідчують особу та військово-облікові документи.

У зв’язку з цим, представники поліції, разом з військовослужбовцями ТЦК доправили чоловіка до будівлі відомства.

Через годину після цього, до будинку ТЦК приїхала група людей у медичному одязі на автомобілі швидкої медичної допомоги. Вони стверджували, що прибули на виклик раніше доставленого до РТЦК та СП громадянина, і наполягали на його госпіталізації.

Ці особи посилалися на діагноз, який раніше не був підтверджений лікарями ВЛК. Проте, на запит представників ТЦК, надати документи, які б підтвердили їх приналежність до системи охорони здоров’я, вони відмовилися.

Через це, у військових, виникла підозра, що прибулі особи намагаються допомогти громадянину уникнути військової служби, на яку він був визнаний придатним за висновком комісії.

Правоохоронцям, які прибули, також не надали документів, що підтверджують приналежність цих осіб до системи охорони здоров’я. У зв'язку з цим вони були затримані для надання пояснень.

Після цього, затримані особи зателефонували на лінію 103 та повідомили про нібито «силове утримання представників екстреної служби» посадовими особами ТЦК.

На місце події, окрім представників бригад швидкої допомоги, прибули також невідомі цивільні особи, які спровокували бійку. В результаті інциденту травми отримали як військовослужбовець відомства, так і представники екстреної служби.

Наразі правоохоронні органи проводять слідчі дії для встановлення усіх обставин події.

ІА "Вголос": НОВИНИ