У тимчасово окупованому Криму стрімко зростають антиросійські настрої.

Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

Адміністраціє російського диктатора владіміра путіна провела соціологічне дослідження на окупованому півострові. Результати виявилися невтішними, а місцевий «глава» сергій аксьонов викликав незадоволення московських кураторів.

Аксьонов переконує, що основною причиною антиросійських настроїв в Криму є погіршення економічної ситуації. Санкції країн Заходу призвели до зростання цін в аптеках та на товари першої необхідності.

«Ключовою проблемою є перерозподіл ресурсів півострова на потреби російської армії. Наприклад, дефіцит деяких ліків пов'язаний із тим, що медичні ресурси спрямовані на лікування поранених росіян», - вказують у Центрі.

Також відзначається значний дефіцит робочої сили через масову мобілізацію чоловіків. Наприклад, у сільському господарстві дефіцит робочої сили досягає 77%.

Одночасно повідомляється, що «міністр енергетики та палива» Криму ігор корінь, відповідальний за зростання цін на пальне, подав у відставку, реагуючи на протести населення.

«Український рух опору продовжить ускладнювати життя місцевим колаборантам та лідерам окупаційної влади», - підкреслюють у ЦНС.

Як писав «Вголос», російські загарбники стягують на фронт рідкісну військову техніку.

ІА "Вголос": НОВИНИ