Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

«Із Сирії в Севастополь доставлено тіла 26 загиблих військовослужбовців зі складу 810 окремої бригади морської піхоти (Севастополь) Берегових військ Чорноморського флоту», – йдеться в повідомленні.

За даними української розвідки, через неможливість російського командування забезпечити нормальні санітарно-гігієнічні умови перебування відмічають масові випадки інфекційних захворювань особового складу ЗС РФ на території Сирії.

Підрозділи ЗС Сирії за підтримки авіації ПКС РФ продовжують наступальні дії в провінціях Алеппо, Дамаск, Латакія, Хама та Хомс, у результаті яких встановлено контроль над низкою населених пунктів у районі Алеппо. Так, протягом доби літаки російського авіаційного угруповання здійснили 33 літако-вильоти і завдали ракетно-бомбових ударів по 49 об’єктах на території Сирії.

Також, як зазначено в повідомленні, командування ЗС РФ продовжує заходи з нарощування і забезпечення своїх військ на території Сирії. Протягом доби військово-транспортні літаки Іл-76 виконали два літако-рейси до авіабази Хмеймім; кілекторне судно «КІЛ-158» Чорноморського флоту з вантажем військового призначення пройшло протоку Босфор та здійснює перехід до узбережжя Сирії.

ІА "Вголос": НОВИНИ