У понеділок, 8 липня, Львів попрощається з військовослужбовцями Миколою Логіновим та Русланом Брянським, які загинули від рук російських окупантів, захищаючи Україну.

Чин похорону захисників розпочнеться об 11.00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Микола Логінов («Святий») (28.04.1988 – 28.06.2024).

Уродженець села Коритниця Волинської області. Навчався у закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів смт. Нижанковичі Добромильської міської ради Самбірського району Львівської області. Фахову та вищу освіту здобув у Дрогобицькому фаховому коледжі нафти і газу та Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу.

Після завершення навчання впродовж 2011 – 2014 років проходив військову службу у Мостиському прикордонному загоні Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України. У 2015-му році вступив до лав новоствореної Національної поліції України, де ніс службу в управлінні патрульної поліції у Львівській області Департаменту патрульної поліції. З 2019 по 2022 рік працював за кордоном у сфері вантажних перевезень.

Нагороджений медаллю Національної гвардії України «За звитягу», почесною відзнакою «Хрест 54 ОМБР» та нагрудним знаком «Знак пошани» Донецької обласної військової адміністрації.

З початком повномасштабного російського вторгнення добровільно став на захист України до лав Національної гвардії України, де виконував бойові завдання у складі 4-го батальйону оперативного призначення «Сила Свободи» 4-ї бригади оперативного призначення імені Героя України сержанта Сергія Михальчука на Донецькому напрямку.

У Миколи Логінова залишились дружина, батьки та брат.

Руслан Брянський (01.01.1985 – 29.06.2024).

Уродженець міста Мар’їнка Донецької області. Навчався у Макіївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №92 Макіївської міської ради Донецької області. Професійно-технічну освіту за спеціальністю «слюсар-ремонтник» здобув у місті Донецьк.

Тривалий час працював на шахтах, а згодом – у сфері будівництва. У вільний від роботи час полюбляв займатися боксом. Під час повномасштабного російського вторгнення став на захист Батьківщини до лав 7-го прикордонного Карпатського загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

У Руслана Брянського залишились дружина, донька, мати та двоє братів.

 

Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/society/public-sector/302437-zavtra-lviv-poproshchaietsia-z-voinamy-mykoloiu-lohinovym-ta-ruslanom-brianskym

ІА "Вголос": НОВИНИ