Принаймні, так він сам стверджує на своїй сторінці у Facebook.

Цимбалюк живе в Одесі. Також вказано що він є монахом і має священний сан та відомий у церкві, як іеродиякон Аристарх. На фото – він у цивільному та церковному одязі, а також у військовій формі (напевно, на Донбасі).

«Зараз багато хто шукає фоточки Бабченка в Чечні, Грузії тощо. Не можу зрозуміти нафіга. Відстороніться від персоналій. Реально вперше СБУ вдарили по зубам фсів на випередження. Не шукають вбивцю, це завжди не просто, особливо, якщо працюють люди особисто ніяк не пов'язані з жертвою. Вперше ми їх, а не вони нас і це прекрасно», - зазначив Цимбалюк.

Він подякував працівникам СБУ, з якими він співпрацював у цій справі.

«Прекрасно, що в службі працюють талановиті молоді опера, до яких спокійно йдеш з інформацією про замовлення на вбивство. Звертаєшся і не боїшся, що тебе зіллють тим же замовникам за $$$$. Чесно не знаю, як складеться моя доля далі, трохи на нєрві. Але точно знаю, що оперативник, який всю цю справу тягнув на собі, слідчий в справі - люди честі. Люди, які реально пашуть для того, щоб життя в Україні було безпечним. Жаканчик, тобі окремий респект і уважуха, ти реально витягнув всю цю муть на своєму горбі, ну і ти реально справжній. СБУ мене не кинуло, в мене все добре) Пишу з відкритим таксказатьзабралом) Після оприлюднення запису отримання мною авансу за вбивство людини, без зміни мого голосу шифруватися сенсу не бачу. А головне дякую всім друзям за підтримку. Разом ми сила», - зазначив Цимбалюк.

Він уточнив, що інтерв'ю не даватиме, бо триває слідство і він давав підписку про нерозголошення.

Раніше речниця СБУ Олена Гітлянська в ефірі «Громадського» заперечила інформацію про те, що учасник бойових дій на Донбасі, волонтер Олексій Цимбалюк є виконавцем «убивства» Бабченка.

«Це якась хвора людина. Не поширюйте дешевих фейків. На паркані люди можуть будь-що написати», — заявила Гітлянська.

Вона припустила, що Цимбалюк у Facebook написав зізнання, «можливо, щоб пропіаритись». На запитання про те, чи «справжній виконавець» не розголошується та чи перебуває під охороною, Гітлянська заявила: «Без коментарів».

Згодом Гітлянська написала у Facebook, що прізвище «кілера» - Цимбалюк.

«Сьогодні помилково ввела в оману громадськість щодо ролі Цимбалюка в спецоперації СБУ. Вибачаюсь, він дійсно є фігурантом справи. У запарці не вірно трактувала відповідь колеги про те, що поки не варто озвучувати прізвище в інтересах слідства. Хто не працює, той не помиляється. Ще раз перепрошую!».

ІА "Вголос": НОВИНИ