Незвичайну історію пари розповіло агентство «ABC News». 29-річна Кейлі Карлінг не може мати дітей через те, що в дитинстві вона перенесла вовчак, для лікування якого використовувала медикаменти, що привели до неможливості зачати дитину природним шляхом.

Тому вона і її чоловік Джеремі звернулися до послуг сурогатної матері, повідомивши також соціальні служби про готовність усиновити дитину. Пара підтримувала жінку під час вагітності і навіть доглядала за її 2-річним сином.

Однак, після народження дитини сурогатна мати раптом вирішила залишити його собі, а незабаром була арештована за торгівлю дітьми. Пара почала процес з усиновлення дівчинки і її 2-річного брата, але малятко віддали родичці, яка трохи пізніше була вбита - разом з новонародженою.

Кейлі і Джеремі були шоковані, проте в день арешту сурогатної матері соціальна служба повідомила їм, що для усиновлення доступні 2 сестри у віці 1 і 2 роки - Інді і Хейвен.

Протягом тієї ж доби їм подзвонила жінка, яка запропонувала взяти на усиновлення її 9-місячних близнюків, заявивши про готовність відмовитися від батьківських прав на користь пари.

ІА "Вголос": НОВИНИ