Два автомобілі подарували місцевій муніципальній інспекції тернопільські підприємці. На електромобілях муніципали об'їжджатимуть паркові алеї та доріжки.

Про це повідомив Сергій Надал, міський голова Тернополя та представник ВО «Свобода», на своїй сторінці в соцмережі Facebook

«Нові електромобілі допоможуть ефективно і швидко працювати нашим муніципалам , виносити постанови чи оформляти адмінпротоколи на порушників, незважаючи на погодні умови», - пише він.

За словами Сергія Надала, електрокари не передбачені для затримання чи перевезення порушників, лише для пересування інспекторів. Вони є абсолютно легкими, безпечними для навколишнього середовища і можуть проїжджати більше 100 кілометрів з максимальною швидкість 45 км/год.

Як повідомляє пресслужба Тернопільської міської ради, автомобілі місто передало  ТОВ «Корсал». За словами міського голови, "Це є ще одним чудовим прикладом соціально-відповідального бізнесу і спільної роботи на благо Тернополя". 

Як відзначає начальник управління муніципальної інспекції Тернополя Ігор Максимів, ці електромобілі допоможуть ефективно і швидко працювати, виносити постанови чи оформляти адмінпротоколи на порушників, незважаючи на погодні умови.


ІА "Вголос": НОВИНИ