На вулиці Князя Романа у Львові планують облаштували інноваційний науковий парк. Його збираються розташувати у 20-му корпусі «Львівської політехніки», який знаходиться у самому центрі міста.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Відомо, що для реалізації даного проекту потрібно 32 мільйони гривень. Кошти підуть на капітальний ремонт та інші необхідні роботи.

Площа корпусу «Львівської політехніки», де збираються відкрити науковий парк, становить 3 тисячі метрів квадратних.

Варто зазначити, що наразі у будівлі навчального закладу проводяться демонтажні роботи. Там також збільшують потужність електромереж. Крім капітального ремонту та налагодження необхідних комунікацій, в університетському корпусі планують встановити сучасні лабораторії, наукові простори, а також коворкінги.

«Тут ми плануємо об’єднати Tech StartUp School, технологічну лабораторію з вільним доступом «Tech Labinno», Absolute Solution Hub, Центр захисту інтелектуальної інформації та патентування винаходів (ТІSC), Tech Business School «Львівської політехніки», StartUp Market, вищу школу публічного лідерства, коворкінг на 170 робочих місць, представництва науково-дослідних та конструкторських інститутів Львова й області», – розповів керівник проєкту Назарій Подольчак.
[media=61693,61694,61698,61702]

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ