У ланцюгову аварію, яку спричинив сильний туман, потрапило сім автомобілів – вантажне авто, три автобуси та легковики. 10 людей загинули на місці, а ще 59 осіб було поранено.

У четвер, 28 грудня, у Туреччині сталась масштабна аварія за участі сімох автомобілів, внаслідок якої загинуло 10 людей. У ДТП також постраждало майже 60 людей, серед яких – двоє українок.

Про це повідомив речник міністерства закордонних справ Олег Ніколенко. Про масштабне ДТП також повідомив турецький міністр охорони здоров'я Фахреттін Коджа. Аварія сталася у чорноморській провінції країни Сакарія на шосе Північна Мармара.

У ланцюгову аварію, яку спричинив сильний туман, потрапило сім автомобілів – вантажне авто, три автобуси та легковики. 10 людей загинули на місці, а ще 59 осіб було поранено. За словами Фахреттіна Коджі, постраждалих госпіталізували, восьмеро з них перебувають у важкому стані.

Олег Ніколенко підтвердив, що у ДТП потрапили двоє громадянок України. Попри те, що речник МЗС не уточнив стан українок, він запевнив, що їм надали медичну допомогу, а загрози їхньому життю немає.

Наразі триває з’ясування усіх обставин трагедії, на місці працюють правоохоронці. Постраждалим громадянами України надає допомогу генконсульство у Стамбулі.

ІА "Вголос": НОВИНИ