10 діб арешту отримав 29-річний житель міста Рахів, якого учора ввечері затримали прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону.

Під час патрулювання українсько-румунської ділянки кордону, що пролягає річкою Тиса, військовослужбовці помітили чоловіка у гідрокостюмі, який саме виходив з води.

Проігнорувавши законні вимоги наряду, зловмисник спробував втекти, проте прикордонники, здійснивши попереджувальний постріл, наздогнали та затримали спритника, інформує Держприкордонслужба.

«Жодних документів чоловік при собі не мав, однак повідомив, що є громадянином України. Також правопорушник зізнався, що переправляв до сусідньої Румунії маски», – зазначають у відомстві.

Порушника було затримано та доставлено до прикордонного підрозділу. Матеріали справи було спрямовано до суду. Згодом Рахівський райсуд призначив українцю адміністративне покарання  у вигляді 10 діб арешту.

Як зазначається, температура води у річках є дуже низькою, а рівень води у Тисі високий, до того ж течія – бурхлива та стрімка, але заради власної наживи люди продовжують наражати себе на серйозну небезпеку, нехтуючи здоров’ям та життям.

Як повідомлялося, прикордонники перевірили температуру в понад 115 тисяч людей.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=z4TRBkkmdpE&feature=emb_logo

ІА "Вголос": НОВИНИ