Українським воїнам вдалося ліквідувати двох найкращих пілотів російської армії. Обидва загинули внаслідок удару HIMARS по російських військах у районі Донецька.

Про це пише Daily Mail.

Американські реактивні системи завдають Росії нищівних втрат, інтенсивність обстрілів із боку рф впала в рази, армія агресора могла втратити за 5 місяців війни третину свого боєздатного контингенту. 

«Двох із найкращих пілотів Путіна було вбито ракетою HIMARS в Україні, поки російське керівництво розповідає, що вони нічого не змінюють на фронті. 41-річний Максим Потьомін, льотчик-винищувач у званні підполковника,загинув унаслідок обстрілу його кортежу високоточною реактивною артилерією в Донецьку 8 липня. Вважається, що внаслідок того ж таки нападу загинув 54-річний полковник Анатолій Стасюкевич,також льотчик-винищувач», – пише видання.

Першим про те, що Максим Потьомін загинув саме внаслідок удару HIMARS, заявив батько ліквідованого окупанта Олексій. Він дізнався, що саме американські системи стали причиною смерті його сина, лише кілька днів тому, як вважає росіянин, удару ЗСУ завдали за сприяння західної розвідки.

Як писав «Вголос», внаслідок ракетного удару російських окупантів по Затоці Одеської області було зруйновано п'ять житлових будинків та пошкоджено понад 15 баз відпочинку. Обстріли цілеспрямовано вели по цивільній інфраструктурі.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ