Українські захисники ліквідували чергового «визволителя» із Курганської області. Колишній охоронець мріяв про захоплення Казахстану «після України».

Про це повідомив офіцер Збройних Сил України Анатолій Штефан. 43-річного Євгена Сидорова було знищено через місяць після підписання контракту.

«Ще один »возвращатєль« зламався», - прокоментував український військовий.

Штефан також опублікував фото знищеного окупанта та скрін його коментаря про мрії захопити Казахстан.

«Після України ми повернемо Північний Казахстан, а точніше Південну Сибір, назад нам до складу Росії», - писав за життя «великий геополітик», який здобув лише середню освіту і все життя пропрацював охоронцем.

За даними адміністрації Куртамишського округу, Сидоров народився в 1978 році в сірках Нижнього Куртамишського району Курганської області. Життєвий шлях окупанта був бідним на події та досягнення: закінчив школу, відслужив строкову службу на посаді кулеметника, після демобілізації працював охоронцем. Працював би й надалі, якби у червні 2022 року не вирішив підписати контракт із російською армією і не вирушив «повертати» Україну.

Сидоров, за версією російських чиновників, з моменту підписання контракту «присвятив життя служінню батьківщині, мужньо стояв на її захисті, з честю забезпечував недоторканність її інтересів і до кінця залишався вірним військовому обов'язку» аж впродовж місяця: 9 липня «возвращатєля» було ліквідовано.

Нагадаємо, російські окупанти впродовж минулої доби, 21 липня, вбили п'ятьох мирних жителів та десятьох поранили.

Додамо, у четвер, 21 липня, на тимчасово окупованій території Херсонщини наші захисники повністю розгромили п'ять опорних пунктів росіян та два склади боєприпасів.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ