На війні в Україні було ліквідовано чергового офіцера російської армії. "Двохсотим" став військовослужбовець 90-ї танкової дивізії, підполковник Віталій Цикул.

Про це повідомив полковник ЗСУ, блогер Анатолій Штефан («Штірліц») у Twitter. Також «геройську» смерть загарбника підтвердили на його батьківщині.

«Підполковник Віталій Цикул зробив »крок доброї волі« – офіційно денацифікувався та демілітаризувався. Слава нації, смерть ворогам!» – прокоментував у своєму стилі українець.

На батьківщині окупанта в Чебаркулі Челябінської області про його похорон зняли цілий сюжет. На камеру пропагандистських ЗМІ товариші по службі й однокласники розповідали, якою «хорошою людиною» був військовий Цикул, котрий здійснював обстріли і вбивав мирних жителів українських міст.

Водночас про військові регалії 37-річного офіцера путінської армії росЗМІ не поінформували, стверджуючи лише, що той «геройськи» загинув під час так званої військової «спецоперації» рф проти України.

Зауважимо, що російська 90-та танкова дивізія (в/ч 86274), де служив загарбник, дислокується у Свердловській та Челябінській областях РФ. З'єднання входить до складу Центрального військового округу. Командиром із 2021 року є гвардії полковник Раміль Ібатуллін.

Нагадаємо, українські військові вночі вдарили по окупованому Мелітополю з систем HIMARS, знищили військову техніку ворога та понад 100 загарбників.

ІА "Вголос": НОВИНИ