Сьогодні, 10 лютого, о 8:30 в Україні прозвучала масштабна повітряна тривога. Повідомляється, що з аеродрому Мачулищі вилетіли бомбардувальники.

Водночас минула ніч в Україні була неспокійною. Рашисти атакували дронами-камікадзе українські міста, які мирно спали. 

Так, путінські виродки влаштували Запоріжжю масовану атаку. За годину у місті зафіксовано 17 ворожих прильотів - це найбільша кількість з початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомив секретар міськради Анатолій Куртєв.

«Потвори підступно атакували об‘єкти енергетичної інфраструктури. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється», - повідомив він. 

Також цієї ночі рашисти атакували Харків. Ворог цілив по об'єктах інфраструктури. Про це повідомив міський голова міста Ігор Терехов.

Голова Хмельницької ОВА повідомив, що близько 04:00 ранку відбулось влучання Шахеда в об'єкт критичної інфраструктури Шепетівського району.

Також гучно минула ніч на Дніпропетровщині.

Близько десятої вечора рашистські виродки запустили на область партію «Шахедів». 
Але наші доблесні сили ППО збили всi БпЛА

Ворог не заспокоївся і на Дніпропетровщину полетіли ракети.

У Криворізькому районі є влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури. Там серйозні руйнування. Поранений 46-річний працівник підприємства. Йому надали меддопомогу - лікуватиметься вдома. Тривають роботи з ліквідації наслідків атаки.

У Піщанській громаді уламки ракети впали на дах двоповерхового будинку. Виникла пожежа, яку рятувальники вже приборкали. Люди цілі.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Читайте також у «Вголосі»: у Києві з-під завалів врятували п'ять осіб. 

ІА "Вголос": НОВИНИ